Boomverzorging

Alandrium Tuinen heeft medewerkers in dienst die gespecialiseerd en gediplomeerd zijn in het vak boomverzorging.
Wij zijn van mening dat bomen in het algemeen met de grootst mogelijk zorg omringd moeten worden. Liefde voor het vak zit dan ook bij ons ingebakken.
Wij zijn bij uitstek het hoveniersbedrijf waarbij de verzorging en het eventueel (in vorm) snoeien van uw kostbare bomen in goede handen is.

Wij verzorgen ook de juiste bemesting van uw bomen en heesters. Ook hanteren wij de techniek van “ploffen” , waarbij wij de wortels voorzien van extra zuurstof en lucht. Ook hebben wij de kennis in huis om te beoordelen of uw boom of heester wellicht moet verhuizen naar een plaats in uw tuin waar de boom of heester beter tot zijn recht komt. Ook indien om welke reden dan ook een boom verwijderd moet worden uit uw tuin, bent u bij ons aan het goede adres.

Snelle en professionele verwijdering van uw boom.

Wij zorgen voor een snelle en professionele verwijdering van uw boom en staan er garant voor dat uw tuin er na de verwijdering van de boom weer keurig uitziet. Ook de afvoer van het groen, de takken en de stammen kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Advies

Graag komen we bij u langs om u van advies te dienen. De foto’s geven u een beeld van de mogelijkheden die wij in huis hebben