HomeTuinaanlegBeregening

Beregening en infiltratie

Het aanleggen van beregening in uw tuin biedt vele voordelen: u hoeft zich geen zorgen meer te maken over water geven en de tijd die u dat kost en het regelmatig water geven biedt natuurlijk ook veel voordelen voor uw kostbare beplanting.

Wij kunnen voor u een beregeningsplan maken. U kunt dan kiezen om het systeem aan te sluiten op een (wellicht al bestaande) buitenkraan of te kiezen voor het boren van een bron waarop wij een volledig computergestuurd systeem kunnen aansluiten. 

Wij leveren de kwalitatieve topmerken zoals Rainbird, Galcon, Hunter en Pedrollo, zodat wij u volledige service kunnen garanderen. Installeren en onderhoud gebeurt door medewerkers van Alandrium Tuinen. Op verzoek komt onze beregeningstechnicus bij u langs om voor u de beste mogelijkheid te bekijken en maken dan een offerte op maat.

Veel gemeenten verplichten al om hemelwater zelf op te vangen en niet in het riool te lozen. Voor het zelf opvangen en bufferen van uw eigen regenwater zijn diverse mogelijkheden. Wij informeren u graag hierover en geven u advies op maat.

Bekijk projecten Contact opnemen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Neem direct contact op
© 2024 Alandrium Tuinen B.V.