HomeTuinontwerp

Tuinontwerp vormt de basis

Aan de hand van de met u gevoerde gesprekken maken wij voor u een schetsontwerp van de gewenste tuin. Spreekt dit ontwerp u aan dan maken we een definitief ontwerp met een daarbij behorende offerte. Enige dagen nadat u de offerte heeft ontvangen nemen wij contact met u op om eventuele resterende vragen te beantwoorden en een indicatie te geven van de eventuele uitvoeringsplanning.

De kosten van een ontwerp zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin. We informeren u graag hierover. Indien wij het ontwerp daadwerkelijk mogen uitvoeren vervallen de ontwerpkosten.

We kunnen ook een 3D-ontwerp voor u verzorgen. Daar zijn extra kosten aan verbonden.

Onderstaand ziet u een 3D animatie, gemaakt door William de Boet ( www.williamdeboet.nl ) ,een gerenommeerde tuinarchitect waar we mee samenwerken.

Bekijk projecten Contact opnemen

Alandrium tuinontwerpen
  Alandrium tuinontwerpen  

 

Beplantingsplan

Een goed beplantingsplan is de basis van uw tuin en zorgt voor jarenlang tuinplezier. We maken een compositie waarin al uw wensen zijn verwerkt en waar we bovendien letten op standplaats, grondsoort, kleur, vorm en hoogte. Het plan wordt in een tekening vervat, zodat duidelijk zichtbaar is hoeveel planten van welke soort op welke  plaats komen te staan. Ook kunnen we bijvoorbeeld een insectentuin of een geurtuin voor u ontwerpen.

Wij leveren uitsluitend eerste kwaliteit plantwerk. Al onze vaste planten, heesters en bomen betrekken wij van een vaste leverancier. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. 
Door goede contacten met onze leverancier kunnen wij bijna al uw wensen omtrent het plantwerk vervullen (zowel bijzondere planten als bomen, en heesters en coniferen in grote afmetingen). 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Neem direct contact op
© 2023 Alandrium Tuinen B.V.