Vakkundig onderhoud vergroot onbezorgd tuinplezier

Wat een heerlijk gevoel om na de winter de deuren weer open te zetten en te genieten van uw tuin. Uw tuin kan na de lange winterperiode wel een oppepper gebruiken dus moet er veel werk verzet worden: ruimen van oud blad, verticuteren, snoeien , mesten het "ontgroenen van tegels en paden", het schoonmaken van vijvers en ga zo maar door.
Sommige mensen genieten ervan en doen dit werk zelf, anderen raadplegen graag de vakman om ( een deel) van het werk te laten uitvoeren. Alandrium Tuinen wil u graag van dienst zijn, vakbekwame medewerkers hebben oog en oor voor uw wensen en voor uw tuin. Alandrium Tuinen kan incidenteel onderhoud voor u verzorgen maar ook kunt u uw tuin het gehele jaar door dit Baarnse hoveniersbedrijf laten verzorgen. Een onderhoudscontract geheel toegesneden op uw wensen behoort dan tot de mogelijkheden.
Ook voor een tuinontwerp en de aanleg van een nieuwe tuin bent u bij Alandrium Tuinen aan het goede adres. Ons bedrijf voert alle voorkomende werkzaamheden , voorvloeiend uit het ontwerp in eigen beheer uit waardoor de doorlooptijd van de werkzaamheden relatief kort is en de communicatie tussen u en het hoveniersbedrijf optimaal functioneert.
Op onze website kunt u alle informatie vinden over ons bedrijf en de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.